Όροι και Προϋποθέσεις

Το gerogiannis print it είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΓΕΡΟΓΙΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ που εδρεύει στο Ίλιον (ΑΦΜ 103757202 / ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων) η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εκτύπωσης σε ύφασμα και άλλα υλικά. Στο gerogiannis print it διατίθενται εκτυπώσιμα προϊόντα (ρούχα και είδη δώρων) με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών εκτυπωμένων ειδών προοριζόμενα για προσωπική χρήση έπειτα από τη διάθεση εικαστικού, λογοτύπου ή κειμένου του χρήστη.

Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στον ιστοχώρο μας καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που διέπουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να βεβαιωθείτε πως τους αποδέχεστε διότι η περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας gerogiannis print it συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή σας με αυτούς.

1. Όροι

To gerogiannis print it διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες τoυ για τυχόν τροποποίησεις ή αλλαγές μέσα από τη παρούσα ιστοσελίδα.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το gerogiannis print it δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης

Το gerogiannis print it δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσης ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες και χρήστες του ιστοχώρου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λετουργία ή μη και τη χρήση ή μη του ιστοχώρου.

Το gerogiannis print it δεν φέρει καμμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το gerogiannis print it δεν φέρει καμμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στους επισκέπτες ή χρήστες των ιστοσελίδων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτές και σχετίζονται με τη λειτουργία ή και τη συμβατότητα του δικού τους εξοπλισμού.

Όταν ολοκληρώνετε μια παραγγελία πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και η μέρα που το πακέτο παραλαμβάνεται από τον courier. Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν και η gerogiannis-print-it.gr δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη μεταφορική εταιρία, από απεργίες ή διαδηλώσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής. Επίσης, η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών της μεταφορικής υπηρεσίας, βλάβης του εξοπλισμού, ασθένειας κ.λ.π. Η ευθύνη της gerogiannis-print-it.gr περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της στον courier για την αποστολή. Η gerogiannis-print-it.gr δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της μεταφορικής εταιρίας. Οι ημερομηνίες άφιξης της παραγγελίας σας υπολογίζονται προσθέτοντας τον χρόνο της εκτύπωσης και αποστολής. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να έχετε το προϊόν σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας και μπορούν να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές. 

Το gerogiannis print it ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των εκτυπώσιμων προϊόντων δεσμεύεται όμως για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το gerogiannis print it δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

Το gerogiannis print it παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες "όπως ακριβώς έχουν".

4. Τρόποι πληρωμής

Το gerogiannis print it σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους που εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας:

α) με την χρήση πιστωτικών καρτών,

- αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, το gerogiannis print it θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της συνεργαζόμενης με μας τράπεζας Eurobank,
- οι πληροφορίες που σχετίζονται με την πιστωτική σας κάρτα θα δωθούν αποκλειστικά και μόνο στην τράπεζα με τη χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης για την οποία υπεύθυνη είναι η τράπεζα,
- μετά το πέρας της συναλλαγής θα επιστρέψετε στο gerogiannis print it για να συνεχίσετε την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
- το gerogiannis print it ΔΕΝ θα έχει στο αρχείο του οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την κάρτα σας παρά μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

β) με την χρήση παγκοσμίως γνωστών εταιριών όπως η Paypal ,

- αν επιλέξετε πληρωμή μέσω αυτών των υπηρεσιών, το gerogiannis print it θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της αντίστοιχης εταιρίας,
- οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη συναλλαγή σας θα δοθούν αποκλειστικά και μόνο στην εταιρία που επιλέξατε με τη χρήση ισχυρής κρυπτογράφησης για την οποία υπεύθυνη είναι η αντίστοιχη εταιρία,
- μετά το πέρας της συναλλαγής θα επιστρέψετε στο gerogiannis print it για να συνεχίσετε την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,
- το gerogiannis print it ΔΕΝ θα έχει στο αρχείο του οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με την κάρτα σας παρά μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

γ) με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς,

- αν επιλέξετε πληρωμή μέσα τραπεζικής κατάθεσης η παραγγελία σας θα παραμείνει σε κατάσταση αναμονής μέχρι να ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας,
- μπορείτε να κάνετε την πληρωμή / κατάθεσή σας στον παρακάτω λογαριασμό:* ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΒΑΝ: GR 8201 1018 3000001 83006 08108 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

δ) με αντικαταβολή κατά την παραλαβή στον χώρο σας,

- αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή η πληρωμή θα γίνει στο κούριερ που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας,
- η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος 3 ευρώ το οποίο αποτελεί κόστος της εταιρίας κούριερ και όχι επιπλέον έσοδο της επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση έχετε τη δυνατότητα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας από το καλάθι, να την κρατήσετε στο αρχείο σας και να την πληρώσετε μέχρι και 7 ημέρες μετά. Με την πάροδο των 7 ημερών η παραγγελία θα διαγραφεί.