Παιχνίδι του Καλαμαριού (Squid Game)

2021-10-11

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού είναι νοτιοκορεάτικο δράμα επιβίωσης του Netflix, κατάφερε μόλις μέσα σε ένα μήνα να γίνει το  #1 σε 90 χώρες!

Στην Κορεάτικη σειρά αυτή βλέπουμε ένα "παιχνίδι" η αλλιώς ένα σύνολο από δοκιμασίες που συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και προσπαθούν να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ρισκάροντας τις ζωές τους, ξεχωρίζουν οι παίκτες με τις πράσινες στολές και οι φρουροί με τις φούξια και τα καλυμμένα πρόσωπα τους όπου βλέπουμε τα τρία γεωμετρικά σύμβολα (κύκλος, τρίγωνο, τετράγωνο), όποιος δεν τα καταφέρνει εκτελείτε, οι παίκτες μειώνονται και το χρηματικό έπαθλο ανεβαίνει.
Στο Backround του παιχνιδιού βλέπουμε ανθρώπους με μάλλον τεράστια οικονομική επιφάνια να στοιχηματίζουν και να πίνουν το ουίσκι τους μέσα από σκοτεινά υπερπολυτελή δωμάτια ποντάροντας από ότι φαίνεται σε κάποιους παίκτες.

Για τους λάτρεις της σειράς στο κατάστημα Gerogiannis Print It μπορείτε να προμηθευτείτε σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών T-shirt, φούτερ και άλλα αξεσουάρ με θέμα το Squid Game σε προσιτές τιμές και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.