ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

Φέτος για την γιορτή των ερωτευμένων, το gerogiannis-print-it.gr διοργανώνει έναν υπέροχο διαγωνισμό αγάπης!

Είστε ερωτευμένοι; Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μαζέψτε τα περισσότερα Like στη φωτογραφία σας και κερδίστε Αυτόματα!

Ο νικητής με τα περισσότερα like στη φωτογραφία του κερδίζει το παρακάτω πακέτο δώρου με την φωτογραφία που συμμετείχε στον διαγωνισμό:

Λευκό T-Shirt Μαξιλάρι Κούπα Λευκή

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό:

1. Κάντε Μου Αρέσει στην σελίδα του gerogiannis-print-it.gr στο Facebook

2. Στείλτε μας την φωτογραφία με τον έρωτα σας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook εδώ η στο messenger της ιστοσελίδας μας, με σημείωση για τον διαγωνισμό και δείτε την να ανεβαίνει στο ειδικό άλμπουμ για τον διαγωνισμό Αγίου Βαλεντίνου σε λίγη ώρα. 

3. Κάνε tag εσένα και το άλλο σου μισό που είστε στην φωτογραφία

4. Μαζέψτε τα περισσότερα Μου Αρέσει στην φωτογραφία σας και Κερδίστε Αυτόματα Χωρίς Κλήρωση το δώρο που αναγράφεται παραπάνω.

 

Πληροφορίες: Ο διαγωνισμός λήγει την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου (Πέμπτη 13/02/2020) στις 13:00 Οι νικητές υπολογίζονται αυτόματα σύμφωνα με τον αριθμό των like που θα έχουν μαζέψει στην φωτογραφία τους. Οι φωτογραφίες που έχουν Like κυρίως από ανενεργούς, ψεύτικους λογαριασμούς ή λογαριασμούς αποκλειστικά από εξωτερικό θα ακυρώνονται αυτόματα από τον διαγωνισμό, ύστερα από έλεγχο σε όλα τα like της φωτογραφίας. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 13/02/2020 στις 15:00.

Οδηγίες για τις φωτογραφίες

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό παρακαλώ να τηρείτε τους παρακάτω κανόνες σχετικά με τις φωτογραφίες:

Να είναι κατάλληλες για οικογένειες

Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση πορνογραφικού ή χυδαίου υλικού. Θα απορρίπτουμε φωτογραφίες που απεικονίζουν βίαιες σκηνές ή περιλαμβάνουν υλικό που περιέχει ακατάλληλα  στοιχεία.

Να είναι πρωτότυπα

Δεν επιτρέπεται η χρήση εικόνων από άλλες πηγές. Δεν επιτρέπονται εικόνες που παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα νόμιμης ιδιοκτησίας.